Om House Security

House Security er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring i branchen.

Firmaet er i dag en førende moderne teknik- og sikkerhedsvirksomhed, der gennem mange års arbejde har formået at opbygge en stor tilfreds kundekreds indenfor alle brancher. House Security har altid lagt stor vægt på, at vores kunder får en personlig og professionel service.

Vi løser i dag mange specielle opgaver indenfor branchen. Som et naturligt led til brandsikring og brandmateriel kan vi også tilbyde flugtvejsplaner, førstehjælpsudstyr og brand kurser. Har du specielle opgaver kan du med fordel ringe til os og få en uforpligtende snak og nogle gode forslag til løsning af disse.

Når det handler om teknik- og sikkerhedsløsninger har du en leverandør, der kan klare det hele.

Som leverandør med speciale i mindre og mellemstore virksomheder, tilbyder vi at rådgive og servicere din virksomhed, på et højt niveau, uanset om du står og mangler små som store løsninger, eller har behov for en totalløsning der omfatter flere af vores kompetencer.

Vi varetager i dag teknik- og sikkerhedsløsninger for mange typer virksomheder og boligselskaber, bl.a. tv-overvågning, ABDL, ABA, adgangskontrol, lydanlæg osv. osv . Vi har stor erfaring på området og står klar til at hjælpe med alt lige fra mindre opgaver til Outsourcing af hele løsninger. På den måde kan du få tid til at koncentrere dig om at videreudvikle din virksomhed.

Når du samarbejder med ,House Security har du kun brug for ét telefonnummer. Her får du rådgivning, priser, teknisk support og løbende service efter virksomhedens behov.

+45 61 69 41 88 dækker det hele.

  House Security din eksterne sparingspartner.
Det gælder uanset om du har brug for os i forbindelse med én enkelt konsulentopgave eller en komplet løsning. Jeres virksomhed skal derfor ikke bruge kostbar tid, til at finde og koordinere mange forskellige leverandøre og servicefirmaer.