Hikvision Alarmsystem

Alarmen er godkendt af Forsikring og Pension klasse 2 – må benyttes i sikringsniveau 20-40.

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative sikkerhedsprodukter og løsninger, har introduceret AX Hub’en med et stort udvalg af indbrudslarmløsninger og tilbehør til sikkerhedsmarkedet. Ved at kombinere Hikvisions markedsledende position og verdensklasse med mere end 30 års Pyronix indbrudskompetencer, leverer det nye udvalg af alarmløsninger professionelle installatører med innovative og pålidelige sikkerhedssystemer til ethvert behov.

AX Hub’en er kompatibel med hele Hikvision-videoporteføljen, integreres sortimentet via iVMS og Hik-Connect smart device applikationen, med Cloud-forbindelse som standard. Denne nye og innovative kombination giver yderst pålidelige og dokumenterede alarm- og videofunktioner sammen med fuld fjernbetjening og overvågning med IVaaS (Intruder Verification as a Service) til videoverifikation af begivenheder.

Integration er kernen i AX Hub, der benytter Cloud teknologi til at kombinere indbrud og video som aldrig før. Hvor andre videoverikationsmetoder på markedet, er afhængige af at sende lavkvalitets statiske billeder ved hændelser, linker IVaaS indbruds –og videosystemer i én platform. Dette giver 7 sekunders klip i tilfælde af en alarm: 5 sekunder før og 2 sekunder efter.